Sign in

Mercury 2.1.0.0 – Only the first tag of each post are used in the filter

  • This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 1 month, 1 week ago by .
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #3817
    julien

    Hi,

    I think that after updating to Mercury 2.1.0.0, the behaviour of my website changed. I have a grid of several posts on the main page and use the filters to display posts according to tags. Some posts have 1 tag, some have 2 tags. For the post with 2 tags, it seems that only the first tag is now taken into account.

    example:
    http://cuisine.de.famille.free.fr/cuisine/
    The first post has both tags “Patrick & Lisette” and “Salé”, though it’s not appearing when “Salé” is selected

     

    Thanks for the great app!

    Julien

     

     

    #3818
    Bob
    Support

    The new, upcoming Mercury release comes with the option to filter posts by “Tags” or “Maintag” only. Once the “Tags” are selected it will work as you expect (similar to the mechanism used in Source theme).

    screenshot-2020-09-18-o-16.34.23

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #3823
    julien

    Great! Thanks for the update.

     

    Julien

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Mercury 2.1.0.0 – Only the first tag of each post are used in the filter’ is closed to new replies.