Sign in

Image doesn’t refresh

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1727
    MathiasMathias

    A small bug which I’ve noticed a long time ago but never bothered to report.

    Scenario:

    • Start a new post
    • Enter an image in the post or as featured image
    • You realize you still need to edit the image a little bit and remove it & edit it outside Publii.
    • Now, enter the same image again: your changes will not be reflected. Publii caches the old version of the image.

    Workaround: change the filename (eg. add _v2)

    No big deal really, but if you have some time to fix it, would be great!

    #1728
    ajeet

    I have witnessed this many times, even today 🙂 but due to lazyness, i never posted it here.

    Thanks 😊

    I am not worried about featured image but the images in the post should be taken care of.

     

    #1734
    karlchenkarlchen

    btw

    what exactly is a “featured image” ?

    I didn’t find anything about it in the documentation and it doesn’t appear in the page code either

     

     

    Attachments:
    #1736
    ajeet

    You correctly pointed out in your screenshot. That’s the place for featured image in Post image

    #1737
    karlchenkarlchen

    but what is it good for, where does it appear ?

    #1738
    MathiasMathias

    That depends on the theme. For Simple, eg., it’s the big picture at the top of the page (see screenshot).

     

    Attachments:
    #1740
    karlchenkarlchen

    Ah, i see, thank you.

    I thought maybe it had something to do with the thumbnails in the google search (mobile view),

    actually I had hoped that 🙁

     

     

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.