Sign in

Crash on Featured Image upload

  • This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 5 months ago by .
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1521
    tonywaghorntonywaghorn

    Trying to upload featured image to post

    Publii Version 0.35.3

    MacOS 10.15.1 (19B88)

    Happens when the post is created New – seems to be OK if you add to a published page.

     

    I have an Apple crash report which I can email.

    #1605
    Tomasz DziudaTomasz Dziuda
    Moderator

    Hi,

    Did you tried to upload iCloud file or local file? I am asking, because I have got a similar report from my friend regarding iCloud files which are not downloaded to the machine.

    It looks like an internal Electron issue, but I will try to make more investigation.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #1608
    ianbogue

    I am also having this issue, but it is also with inline images. It doesn’t happen every time, but pretty frequently. Also happens with published pages. I am on macOS Catalina 10.15.2 (19C57), Publii version 0.35.3.

    #1615
    tonywaghorntonywaghorn

    @tomasz – Local files as far as I know.

    #1659
    Tomasz DziudaTomasz Dziuda
    Moderator

    Please check if in the prerelease version of Publii this issue occurs too. I see that indeed the problem with uploading images occurs sometimes on v.0.35.3 but I am unable to reproduce it on the prerelease version: https://getpublii.com/forum/topic/publii-0-36-prerelease-3-come-help-us-make-it-better/ it has never Electron and sharp, what could solve this issue.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #1664
    tonywaghorntonywaghorn

    @tomasz – thank you – I will try that.

     

    I’m still struggling to get the outputted files working on a rather unusual SAP intranet setup, but that’s for another thread.

     

    Tony

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.