Sign in

Batch-Upload to galery

  • This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 2 weeks, 6 days ago by .
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #4024
    MiK

    Hi,

    first I’d like to say that I am very impressed by Publii and the job you guys do.

    I have a question concerning uploading several photos at once to a gallery. As a photog your are not keen on repeating the same task 15, 20 or more times just to get some images to your installation/server.

    Could that be changed?

    Another question concerns featured images. Once I have imported hundreds of old posts from WP, it would be nice to have the option to pull the featured image from the post automagically – first image for example. That would save a LOT of work.

    Regards,

    M.

    #4025
    Bob
    Support

    I have a question concerning uploading several photos at once to a gallery

    You can do that, just select multiple images and well done.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #4027
    MiK

    I have a question concerning uploading several photos at once to a gallery

    You can do that, just select multiple images and well done.

    Sorry, Bob. It does not work. Just the first image appears in the editor. But even with just this one the post does not render.

    That was drag-and-drop. The file-selection-dialog does not open at all.

     

    #4028
    #4029
    MiK

    To create a gallery you have to click the Gallery button from the top menu in the WYSIWYG editor or select the Gallery block in the Block Editor.

    Thanks for the clarification. I came across this a couple of times in various CMS during the last 30 years 😉

    Something weird is going on here with the upload dialog. Drag-and-drop of more than one photos is definitely not working.

    I’ll make a clean install. We’ll see.

    What about the question about Featured Images?

    #4030
    MiK

    After switching to the block-editor, things work like they should. It was an issue with TinyMCE obviously.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.